Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 23, 2021

Fia Reisek är 36 år, men har armbrytit i nästan 30 år! Hennes pappa och farbröder började hårt på tidigt 90-tal med att bryta och då blev det inte svårare än att hon och de andra barnen fick haka på. Detta ledde till att tre i familjen blev världsmästare, däribland hon själv som vunnit en handfull VM-guld.

I detta avsnitt får vi höra om allt runt ikring armbrytningen för Fia. Hur en så lång karriär ser ut, toppar och dalar. Att det inte alltid går som man tänkt sig, både när det går bra och dåligt. Om förbundssplittringen som uppstod 2019 och prestigen i VM därefter, supermatcher och hennes syn på YouTube-vågen av armbrytning.

  • 00:01:52 – Fia in
  • 01:13:16 – Fia ut

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.