Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 22, 2022

Simon Pettersson är en av världens genom tiderna bästa diskuskastare. Han har placerat sig tvåa på OS och nu i somras kastade han 70,42 meter. Ett kast som skrev in honom i historieböckerna. Det gav honom inte bara ett kast över 70 meter. Det var ett kast som gjorde att han slog Olympiska mästaren Daniel Ståhl och tog sig in på topp 25 av de som kastat längst i historien.

I dagens avsnitt får vi lära känna lite vem Simon är. Var kommer han ifrån? Hur blev det diskus? Vad är planerna för framtiden? Vad är hans olika PB:n på gymmet? Hur brett har han kastat och vad tycker han om filmen Själen är större än världen? Detta och otroligt nog mer än så får ni ta del av i dagens avsnitt.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.