Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 13, 2022

Dagens gäst är ingen mindre än Börje H eller Patrik Hedqvist som han då faktiskt heter egentligen. Patrik var med i början av vad som då var lyftningens sociala media, Kolozzeum. Där gjorde han sig känd som Börje H och var med i nästan alla trådar som fanns.

Han var inte bara en tangentbordsfilur med ett alias, utan även lyftare med en god bänkpress. För de som är nya i sporten är han kanske mer känd som den skäggiga lyftaren i Dubai.

Idag får vi höra ett minst sagt brett avsnitt där det djupdyks inom flera olika ämnen. Hur kom Patrik in i lyftningen. Omsadlingen till klassisk lyftning. Doping, etik och moral. När han flyttade till Dubai och öppnade gym. När han passade Larry Wheels som rasar ihop med +400 kg böj. Hans resa mot 200 kg bänkpress. Hur dålig Jocke Lakso egentligen var i bänkpress och mycket mer!

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.