Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 24, 2023

Två dussin av världens bästa styrkelyftare ska tävla mot varandra för första gången vid en historisk tävling i Sheffield, England. Tävlingen arrangeras av träningsutrustningsföretaget SBD och har den största prispotten i styrkelyfthistorien (4,6 miljoner SEK). Tävlingen kommer att använda en unik poängberäkning baserad på en procent av världsrekordet för varje viktgrupp.

Från Sverige deltar Emil Norling och Eddie Berglund. I detta specialavsnitt fick Josef en kort pratstund med den taggade Emil Norling. Trots att ingen av dem rankas att vinna, har båda fått en ny motivation inför tävlingen och hoppas på att slå världsrekord och vinna pengar. 

Tävlingen streamas live lördag 25 mars på youtube.com/sbdapparel med start 16:00 svensk tid.

  • 00:01:26 – Emil in
  • 00:23:09 – Emil ut

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar får gärna betygsätta podden på Apple Podcasts eller där där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.