Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 31, 2019

Yngve Gustafsson är en av de bästa svenska supertungviktarna vi haft i svensk styrkelyft. Han var även med och tävlade på Världens Starkaste Man 1984. Han berättar om sina tävlingar genom åren och motståndarna han mött.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på...


Oct 24, 2019

I dagens avsnitt pratar jag med Stefan Ågren – nybliven nordisk mästare i tyngdlyftning. Vi kommer in på Stefans karriär, var han har varit och vart han är på väg. Vi pratar även mycket om träningen inom tyngdlyftning och diskuterar hur vida den absoluta styrkan är viktig eller ej.

Tyngre Kraftsport är en...


Oct 17, 2019

Denna vecka gästas vi av titelförsvararen till Sveriges Starkaste man, Martin Forsmark. Martin är en av fem som hållit den titeln. Josef och Johannes fångade honom 24 timmar efter att ha för andra gången vunnit den för att höra hans status.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som...


Oct 10, 2019

I dagens avsnitt sitter Josef Eriksson och Johannes Årsjö ner och pratar om Världens Starkaste Man 2019. Det pratas mycket om huruvida "rätt man vann" och titeln Världens Starkaste Man. De går också igenom tävlingen bakåt i tiden då titeln alla gånger inte kanske gått till rätt man.

Tyngre Kraftsport är en...


Oct 6, 2019

Sophia Waldemarson har i år vunnit både VM och EM i bänkpress. Nu är siktet inställt på nästa tävling – Tyngre 8. Sophia berättar om hur hon kom in i sporten och vad som är hennes nästa mål.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller...