Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 30, 2020

Fyra VM-guld i bänkpress och ännu fler världsrekord skördade han under sin karriär. Den sen några år tillbaka pensionerade levande bänkpresslegenden Freddi Smulter gästar idag Tyngre Kraftsport.

Freddi berättar kort om hur han började med lyftandet. Första gången han provade bänkpress när han var 14 år...


Jan 23, 2020

Den meriterade influencern och kostvetaren Jacob Gudiol berättar om sin satsning i knäböj med 160 stycken andra. Jag frågar honom även hur han tycker man bör äta för att bli starkare och hur många gram protein per kilo kroppsvikt man egentligen behöver äta.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast,...


Jan 16, 2020

Åsa Mårtensson är 35 år och från Västerås. Åsa har styrketränat i många år men snubblat in på tyngdlyftning och styrkelyft nu på "äldre dar". Hon har tävlat på SM i styrkelyft och tyngdlyftning och har just nu svenskt rekord i knäböj med mycket mer att komma med!

Tyngre Kraftsport är en extra...


Jan 9, 2020

Gustav Stonegård, den lättaste mannen på Sveriges Starkaste Man-finalen 2019, berättar om sina framtidsmål! Gustav kom fyra i sin första Sveriges Starkaste Man-final (i tungvikten då). Han drog där 400kg med mer att ge!

I avsnittet berättar han om sin resa mot titeln Sveriges Starkaste Man och även att bli en...


Jan 2, 2020

Victor Mattsson vann i somras SM i styrkelyft för herrar -120kg. Han satte även samma tävlings svenskt rekord i knäböj med 340,5 kg som även triumferar det svenska rekordet i +120kg av Robin Sjögren med 0,5kg. Vi får höra om hur Victor kom i i styrkelyft och hur han tränat sig till dessa massiva...