Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 26, 2020

Idag sitter jag ner med ett av det två A:n bakom Tyngre, Andreas Guiance. Vi pratar även om hur Tyngre nästan blev Persona Non Grata av IPF och om distansmästerskapen. Strukturen på avsnittet är ungefär i klass med en löningshelg på Ullared, så häng med eller gå vilse.

Tyngre Kraftsport är en extra...


Mar 20, 2020

Vi hann inte mer än lägga på luren med Emil Norling innan Svenska Styrkelyftförbundet gick ut med att SM och vårsäsongen ställs in. Detta är givetvis helt rätt beslut i dessa tider och något vi pratat om tidigare i podden.

Josef Eriksson och Hallsbergs AK drar då ihop ett youtube-jippo –


Mar 19, 2020

Ett specialavsnitt på grund av allt runt om viruset. Vi kommer får höra två delar. I den första delen där jag och Emil Norling sitter ner och han berättar om sin träning inför SM Styrkelyft och hur han blivit portad från sitt gym.

  • 00:02:27 - Emil in

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt...


Mar 12, 2020

Dagens avsnitt är en frukost med två vänner, Johan Prieduls och Filip Nilsson. Under frukosten pratar vi om vad vi tror huruvida kraftsportsarrangemang blir av eller inte nu när Coronaviruset tagit fart i landet.

Utöver det pratar vi om roligare saker som vår satsning mot 300 kg i marklyft och även en nystartad...


Mar 5, 2020

Elsa Sörman från Örebro, bosatt i Umeå, tävlandes för IKSU Fitness gästar idag podden. Elsa har sysslat med snowboard, skateboard och fitness five innan hon föll för styrkelyft.

Inför SM i styrkelyft är hon en av toppkandidaterna i både bänkpress och styrkelyft. Trots att hon gjorde sin debut hösten 2018...