Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 30, 2020

Samtalet fortsätter med vinnaren av Distansmästerskapen -93kg, Jimmy Karlsson. Jimmy drog till med PB i alla lyft som gav honom en total över 800 kg och en Wilks-total på över 500. Helt klart respektabla vikter även internationellt, på att inte tala om hans marklyft på 342,5 kg!

I denna del två går vi in på...


Apr 23, 2020

Idag sitter jag ner över borden med vinnaren av Distansmästerskapen -93kg, Jimmy Karlsson. Jimmy drog till med PB i alla lyft som gav honom en total över 800 kg och en Wilks-total på över 500. Helt klart respektabla vikter även internationellt, på att inte tala om hans marklyft på 342,5 kg!

Det här är avsnitt...


Apr 16, 2020

I avsnitt 33 av podden är den älskvärde Smålandskraftkarlen Marcus "Buktryck" Yngvesson tillbaka! Då det första samtalet inte spelades in så gör vi ett nytt försök där vi börjar prata om vad vår dag givit oss, vi glider sedan in på träning och tränare.

Därefter går ämnet över till hemmagym då Marcus...


Apr 9, 2020

Idag gästas jag av Isabella von Weissenberg som sitter på andra sidan jordklotet med 10 timmars tidsskillnad. Vi tar egentligen vid där det slutade sist hon gästade en annan podd i vårt nätverk, Tyngre Radio #568, vid Arnolds. Isabella berättar om sin tävling, omständigheterna runt den, resultaten och...


Apr 2, 2020

Idag slänger jag käft med Viktor Söder och Jacob Gudiol. Vi snackar om träning under dessa Corona-tider och vad vi tror kommer hända med gymmen. Sen pratar vi givetvis om knäböjsprojektet mot 200 kg där de båda är med.

Vi går igenom deras ökningar, statistiken i ökningarna hos övriga deltagare och även...