Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 30, 2020

Idag gästas podden av två gamla lyftarvänner till värden. Erik Gunhamn och Christian Martinsson från Kalmar berättar för Josef om hur deras träning och mål varit den senaste tiden. Till det så pratas det om semestrande på Öland och dess sevärdheter.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt...


Jul 23, 2020

Robert Berg har tävlat i det mesta man kan inom de olika idrotterna baserat på styrketräning. Robert är välmeriterad inom allt han tävlat i och är nu starkare än någonsin. Vilka tävlingar det blir härnäst är ännu oklart. Att det blir både bodybuilding, tyngdlyftning och styrkelyft står säkert, men...


Jul 16, 2020

Fredrik Johansson vann nyss det andra Sveriges Starkaste Man-kvalet i Gävle 11 juli, några veckor efter hans andraplats i första SSM-kvalet i Sjöbo. Nu läggar han allt krut på finalen och vill som sämst sluta på pallen.

  • 00:03:44 – Fredrik in
  • 01:21:12 – Fredrik ut

Tyngre Kraftsport är en extra...


Jul 9, 2020

Tillsammans med den älskvärda Marcus "Buktryck" Yngvesson presenteras våra top fem-listor på de främsta att vinna världens starkaste man och även top tre att inte vinna. Vissa namn tar vi båda upp i samma ordning, andra i olika ordningar och vissa är det bara den ena eller andra som valt.

  • 00:03:55 – Marcus...


Jul 2, 2020

Idag sitter jag ner med Amanda Karlsson i ett hemma hos-avsnitt. Amanda började styrketräna efter att hållit på med kampsport och halkade då in på fitness. Hon berättar om sin satsning mot Wellness-scenen och sedan om sin omsadling till styrkelyft.

  • 00:02:40 – Amanda in

Tyngre Kraftsport är en extra...