Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 23, 2021

Idag sitter vi ner tillsammans med Johnny Handsome Hansson och Marcus Buktryck Yngvesson och avnjuter cheeseburgare efter ett Apollonpass.

Båda gör sig redo för finalen i Sveriges Starkaste Man och tränade idag på första grenen. Vi får höra lite om hur det känns inför finalen och grenarna, samt hur det var...


Sep 16, 2021

Det är inte lång tid kvar tills VM i klassisk styrkelyft i Halmstad (23/9 – 3/10). Sverige har en stor trupp och i den hittar vi bland annat Sophia Granstad. Sophia tävlar för Täby AK och var med vid VM 2019 i Helsingborg där hon kom tolva.

Inför detta världsmästerskap är hon mer samlad och starkare...


Sep 9, 2021

Den älskvärde Marcus "Buktryck" Yngvesson är återigen med i Tyngre Kraftsport! Tillsammans tar Josef och Marcus sig igenom de frågor som ställdes inför dagens avsnitt. De betar igenom fråga för fråga där vissa får mer tid än andra.

  • När är man stark i bänk?
  • Hur skulle den bästa strongmantävlingen se...


Sep 2, 2021

I dagens avsnitt får vi höra Karolina Arvidson, landslagskapten för styrkelyftslandslaget klassisk, prata om och kring VM. Hon berättar om hur hon tänkt kring uttagningar när man inte haft tävlingar att gå på inför.

Vi pratar om hur det ser ut för svenskarna och vad avsaknaden av amerikaner och ryssar på VM...


Aug 26, 2021

Sofia Loft är en av de bästa Sverige haft inom styrkelyft. Hon vann tre VM på raken, är fortfarande den senaste vi haft vinna VM och den enda som vunnit ett klassiskt VM i styrkelyft. Det har nu gått fem år sedan senast hon tävlade och hon är nu inbjuden till Mästarnas Mästare.

I dagens avsnitt får vi höra...