Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 31, 2022

Den 24 mars 2022 gick en av de största personerna inom styrkelyft ur tiden, Louie Simmons. Louie är känd för sitt gym Westside Barbell i Columbus, Ohio. Det gym som kommit att kallas det starkaste gymmet i världen och det inte av intet.

Louie har gjort mer för styrkelyft och styrketräning än vad de flesta kan...


Mar 24, 2022

Thomas Wulffeld från Sundsvall är en sedan länge aktiv och engagerad lyftare. Han började tävla i styrkelyft 1997 och är en av få svenskar att dragit fyra gånger sin kroppsvikt i marklyft.

Under sina 25 år i sporten har det hunnits med landslagstävlingar och arbete i och för sporten. Nu tävlar han för fullt...


Mar 17, 2022

Den regerande världs- och europamästaren Alexander Eriksson gästar Tyngre Kraftsport för att berätta lite om ett hobbyprojekt han startade inför SM i styrkelyft och bänkpress. Han har satt ihop ett dokument där man kan tippa sin vinnare på SM i respektive klass och på poäng.

Alexander och Josef ska själva...


Mar 10, 2022

Anders Axklo är för de flesta inom kraftsport nog mest känd för sin roll som speaker i strongman, men har har en betydligt större roll i armbrytningen. Sedan många år nu har Axklo varit med inom armbrytningsförbundet nationellt som internationellt.

Idag får vi höra lite vem han är och hur han kom...


Mar 3, 2022

Ida-Therese aka Terry är en juniorlyftare från Täby AK. Hon böjde med styrkelyft efter att ha följt med hennes mamma till gymmet under säsongsuppehållet i dansen. Därefter fastnade hon och blev kvar för att sedan börja tävla. Under 2021 blev hon uttagen till både junior-EM och -VM.

Nu är hon i träning mot...