Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 30, 2022

Etthundrafemtio avsnitt har det blivit av denna podcast. Det ringar vi in med ett frågeavsnitt tillsammans med avsnitt 100-gästen Johan Prieduls. Vi har tagit in frågor från er lyssnare som vi besvarar i form av anekdoter.

Hur går man upp i vikt så snabbt som möjligt? Kommer vi båda köra SM i styrkelyft? Hur...


Jun 23, 2022

Johnny Hansson gästade tidigare i veckan moderpodden Tyngre Radio. Idag får vi höra honom igen för att verkligen ge en stark start på midsommarhelgen. Josef och Johnny pratar om allt ni inte fick höra i Tyngre Radio.

Johnnys nästa tävling, hur långt är det till Arvidsjaur, vilken väg tar man? När stänger...


Jun 16, 2022

Emelie Leach landade i veckan hemma i Sverige igen efter att varit på VM i Sydafrika. Hon bjöd minst sagt på en nervtickande tävling där hon i sista marken drar för VM-guldet. Toppkonkurrenten var ingen mindre än självaste Bonica Brown från USA som aldrig inte vunnit ett VM i klassiskt styrkelyft. Totalt sju...


Jun 5, 2022

Emil Norling är nu på väg mot Sydafrika och världsmästerskapen i styrkelyft. Senaste halvåret har han vunnit EM, SM, köpt och sålt hus men kanske framförallt blivit pappa. Nu går har även för världsmästartiteln!

Hör om Emils förberedelser inför SM och hur han får vardagen att fungera med alla bollar i...


Jun 2, 2022

Med bara några dagar kvar innan avfärd mot Sydafrika och VM i styrkelyft tar vi ett snack med Donna Berglund. Donna är primärt känd för sin bänk, men har även svenskt rekord i totalen i klass 57 kg och kom 6:a vid förra VM i styrkelyft och tog silver vid EM.

Nu är hon i sitt livs form och hoppas på ett bra VM...