Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 30, 2023

I helgen avgjordes den prestigefyllda tävlingen SBD Sheffield 2023. En Grand Prix-tävling där alla styrkelyftvärldsmästare var inbjudna för att tävla om totalt 4,5 miljoner kronor.

Josef tillsammans med Jimmy Karlsson strålar samman för att diskutera tävlingen och prestationerna. Inte minst de två svenskarnas...


Mar 24, 2023

Två dussin av världens bästa styrkelyftare ska tävla mot varandra för första gången vid en historisk tävling i Sheffield, England. Tävlingen arrangeras av träningsutrustningsföretaget SBD och har den största prispotten i styrkelyfthistorien (4,6 miljoner SEK). Tävlingen kommer att använda en unik...


Mar 23, 2023

Det senaste decenniet så har Johan Espenkrona blivit ett etablerat namn inom svensk strongman. Skåningen gjorde sin första Sveriges Starkaste Man-final 2011 och har sedan dess varit med på åtta finaler, kommit trea två gånger och två en gång.

För en månad sedan kom han hem från World's Strongest...


Mar 16, 2023

Vad är tillräckligt med träning för att bli stark? Många sätter ofta mål baserat på vad de vill träna för och inte vad de hinner träna för. Filip Nilsson som varit med tidigare i podden har styrketränat i 15 år med olika inriktning. Gymming, Bodybuilding, MMA och nu styrkelyft.

Med hus och två barn är...


Mar 9, 2023

Hur många gram muskler tappar du för varje kilometer du springer? Att kombinera styrketräning med konditionsträning har inom styrketräningsvärlden i många år varit självklart som kontraproduktivt.

Trots detta har individer kombinerat båda metoderna av träning med framgång. Är det verkligen möjligt eller...