Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 19, 2023

Marcus Yngvesson, Sveriges Starkaste Man 2021, är tillbaka på Sveriges Starkaste Man efter ett års uppehåll. I år kom han tvåa bakom den fenomenala Fredrik Johansson.

Idag pratar Marcus och Josef, som faktiskt också är Marcus tränare, om just träningen inför och SSM-tävlingen. Framförallt är det mycket prat om bio, filmer och lösgodis. Vad är det rikstäckande problemet med lösgodis, egentligen?

Vad borde SF Bio göra för att uppa sitt godis game och när kommer du kunna gå på en work-shop med Josef och Marcus? Var tog Twister-glassen vägen? Ja, dessa frågor och flera i samma kategori tar vi reda på idag.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar får gärna betygsätta podden på Apple Podcasts eller där där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.