Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 16, 2020

I avsnitt 33 av podden är den älskvärde Smålandskraftkarlen Marcus "Buktryck" Yngvesson tillbaka! Då det första samtalet inte spelades in så gör vi ett nytt försök där vi börjar prata om vad vår dag givit oss, vi glider sedan in på träning och tränare.

Därefter går ämnet över till hemmagym då Marcus nyligen köpt hus. Jag berättar om min erfarenhet från hemmagym och Marcus om sina visioner och idéer om hemmagym.

Efter detta tar vi klivet in på kraftsportens stora aktuella snackis, 501 kg marklyftet! Vi presenterar situationen och pratar om vad andra relevanta personer i sporten sagt och tänker om detta. Vidare diskuterar vi om det bör räknas som rekord eller inte, men också... Tror vi att Hafþór Júlíus Björnsson som ska försöka på 501 kg kommer klara det? In och lyssna för att höra våra ord, idéer och spekulationer.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.