Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 24, 2022

Vi alla har hört historierna om hur någon någonstans tränar i sin ensamhet och är starkare än alla andra. Någon berättar om hur de sett någon anonym styrkefantom lyfta mer vikter än vad den starkaste gör.  Dessa historier har alltid funnits, men ack så ofta har man inte kunnat backa upp dem. Sen när man väl kunnat backa upp dem så har det visat sig inte stämma. Lite som storfiskarvalsen.

Vad gäller André Mangnäs eller Mandreij som han heter på instagram är fallet likt detta, bara det att han lyfter mer än den starkaste. På en kroppsvikt av 118 kg drog han 402 kg i marklyft nere i ASK Eskilstunas lokaler. Han har dragit 400 kg eller mer med remmar, utan remmar, smalt, sumo och med Eleiko som deadlift bar. Han har knäböjt 340 kg, bänkat 240 kg och gjort två reps på 300 kg frontböj. Till detta en hel del andra starka gymprestationer.

Idag får vi höra vem denna styrkefantom är. Var kommer han ifrån, vad gör han och vad vill han!

  • 00:01:56 – André in
  • 01:02:10 – André ut

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.