Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 4, 2022

Viktor Johansson kom i kontakt med golf i tioårsåldern och började fascinera sig över att slå långt. Efter gymnasiet kom Viktor över till USA med ett stipendium på college och blev long drive-proffs när han vann VM 2000. I jakten på att slå längst i världen kom han i kontakt med styrketräning och märkte värdet av att vara stark för att slå långt.

Nu är Viktor 45 år och har ett nytt mål. Han vill bli så stark som möjligt och vid sidan av slå långa bollar. I två avsnitt får vi höra om Viktors liv. Hur det började, när han flyttade till USA vid 18 års ålder och är kvar än idag. Hur han reste världen runt och hade uppvisningar.

  • 00:01:44 – Viktor in
  • 01:02:18 – Viktor ut

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.