Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 29, 2022

Idag sitter Josef Eriksson ner med sina två klubb- och träningskamrater Johan Prieduls och Filip Nilsson. De båda har varit med förr och som alltid kommer det från en mer eller mindre icke tränande period på väg in i en tillfälligt tränande period.

Denna gången har de tre mer precis tävlat i styrkelyft. Detta med olika förberedelser. Allt från att köra alla lyftmoment minst en gång i veckan till att inte tränat alls sedan mars månad. De pratar om hur tävlingen gick och planerna fram över till nästa tävling som äger rum i mitten av november. Hur ska träningen se ut och vad hoppas de kunna åstadkomma väl på tävlingen. Det och inte så mycket mer i dagens avsnitt.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.