Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 13, 2023

Världens Starkaste Man står runt hörnet. Tävlingen börjar den 19 och pågår till den 23 april. Vi ser den regerande tvåfaldige mästaren Tom Stoltman gå för en tredje titel. Tar han det blir han den tredje att ta tre på raken tillsammans med Bill Kazmaier och Magnús Ver Magnússon.

Sedan har vi mannen som redan har fyra titlar, Brian Shaw. Brian går in och gör sitt sista WSM. Kan han ta sin femte? Sen har vi de båda ukrainarna Oleksii Novikov och Pavlo Kordiyaka. Oleksii som van tävlingen 2020 och Pavlo som nyligen vann Europas Starkaste Man. Vi ska inte heller missa kanadicken Mitchell Hooper som tagit strongmanvärlden med storm. 

Vem vinner? Hör Josef och Marcus Yngvesson säga vad de tror och tänker.

  • 00:01:53 - Marcus In

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar får gärna betygsätta podden på Apple Podcasts eller där där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.