Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 27, 2023

Då var årets upplaga av Världens Starkaste Man klar redan nu i april. Totalt 30 män ställdes mot varandra i grupper av fem. De två bästa ur varje grupp gick till final. Av de tio bästa var kanadicken Mitchell Hooper bäst!

Den 27-årige "färskningen" har tagit strongmanvärlden med storm det senaste året. Som...


Apr 20, 2023

Världsmästerskapen i styrkelyft avgörs för första gången på Malta. Mitt i medelhavet ska världens bästa styrkelyftare göra upp om världsmästartitlar 11–18 juni.

Med alla anmälningar inne ser vi att Sverige skickar en i relation till tidigare år sparsam, men stark trupp. Josef tillsamman med Jimmy...


Apr 13, 2023

Världens Starkaste Man står runt hörnet. Tävlingen börjar den 19 och pågår till den 23 april. Vi ser den regerande tvåfaldige mästaren Tom Stoltman gå för en tredje titel. Tar han det blir han den tredje att ta tre på raken tillsammans med Bill Kazmaier och Magnús Ver Magnússon.

Sedan har vi mannen som...


Apr 6, 2023

I helgen var det Europas Starkaste Man. Det är en tävling som tidigare mer eller mindre haft en segrare som prenumererat på titeln i flera år i följd, men inte längre. I år blev det för fjärde året i rad en ny vinnare.

Pavlo Kordiyaka från Ukraina är 28 år gammal och 195 cm lång, men väger "endast" 132...