Preview Mode Links will not work in preview mode

May 23, 2024

Att lyfta skrot blir vanligare och att mäta sig i det likaså. Likt löparvågen på 70-talet så har det blivit en stor motionärsvåg inom skivstångslyftning det senaste decenniet.

Liksom i löpning nöjer sig allt fler inte med att bara göra det i sin ensamhet till vardags utan vill mäta sig i det. I...


May 16, 2024

Axel Isberg gjorde sin andra utrustade styrkelyftstävling på junior-EM – och vann! Axel har tidigare visat på sin väldiga kapacitet inom klassisk lyftning, men hoppade in på utrustade EM efter att han blev uttagen.

Hör om hur tankarna och träningen inför tävlingen gick när 20-åringen slog svenskt...


May 9, 2024

Världens Starkaste Man 2024 är klart och vi har en ny vinnare. Tom Stoltman åter tar titlen och vinner där med sitt tredje världens starkaste man. Hör Josef och Marcus "Buktryck" Yngvesson berätta hur det gick till i dagens avsnitt.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken...


May 2, 2024

Jacob Nilsson är 21 år gammal från Falkenberg och har just vunnit junior-SM i styrkelyft. Jacob tävlar och satsar för full på styrkelyft, men då bara inte på sitt eget.

Han är starkt engagerad i styrkelyft på lokal, regional och nationell nivå. Han lägger ner ett jobb i att få sig, lika som andra starkare...