Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 24, 2020

Fredrik Svensson är mer än välkänd bland Sveriges kraftsportare. Han är den som bänkpressat mest utrustat med sina 400,5 kg samt är innehavare av den tyngsta utrustade totalen på 1078 kg. Han har tävlat fram och tillbaka i strongman och styrkelyft senaste 20 åren. Många gånger båda samtidigt.

Idag är han med som gäst i podden. Inte för att prata om sina egna förträffligheter, utan för att berätta om sin nyligen bortgångne far. Brottarlegenden och den okonventionelle advokaten Pelle Svensson. Hör Fredrik berätta om sin far från när han var liten och gick in i brottarlokalen och vidare genom livet. Allt från brottarmattan på OS till rättsprocesser om Thomas Quick – ända till dagen Pelle somnade in.

  • 00:01:41 – Fredrik in
  • 01:36:14 - Fredrik ut

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.