Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 8, 2021

Crossfit har länge, så gott som hela tiden, haft en messtämpel inom styrketräningsvärlden. Det har förlöjligats och setts som något trams man håller på med när man inte vill träna på riktigt. För dem som tittat närmare så vet man att så är inte riktigt fallet. Tyngdlyftningsmomenten är en stomme inom crossfit och där har vi sett Crossfitare kommit in i tyngdlyftningen i Sverige och vunnit SM.

Idag pratar Josef Eriksson med en av Sveriges bästa Crossfitare, Alexander Elebro, om detta fenomen. Utöver det är avsnittet även ett litet återseende mellan två vänner som tar igen för att varit ifrån varandra under pandemin.

  • 00:07:30 – Alexander in

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.