Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 11, 2024

Att träna oavsett inriktning kräver olika, men mycket samma av än. Malin Yngström sysslar med ultralöpning och sprang 24 timmar på sin 50-årsdag. Ställs det högst krav mentalt eller fysiskt? Hur mycket är mentalt förberedande och vad är bara att ha rätt inställning?

Malin har från och med i år för...


Jul 4, 2024

Första kvalet till Sveriges Starkaste Man 2024 avgjordes i helgen och segrande ur det kom Jacob Larsson!

Jacob kom in i toppen av Sverigestrongman med en bang 2022 då han också vann ett kval. Nu tog han alla med storm när han visade upp sin superform i Kiruna. Hör om hans träning inför tävlingen i dagens...


Jun 27, 2024

Idag är det första kvalet till Sveriges Starkaste Man och två som är på väg dit är Richard Moberg och Marcus Yngvesson. Vi kopplat upp oss med dem och följer dem längs vägen på deras stopp. Det blir prat och mycket, men framförallt lite.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som...


Jun 20, 2024

VM i Styrkelyft är igång och halva tävlingen har löpt. Flera svenskar har redan tävlat. Bland dessa Alexander Eriksson, Eddie Berglund och Alba Boström.

Jimmy Karlsson och Josef Eriksson pratar idag om VM klass för klass med extra betoning på svenskarnas prestationer.

Tyngre Kraftsport är en extra...


Jun 13, 2024

Första kvalet till årets Sveriges Starkaste Man är två veckor bort. Det hålls i Kiruna där de tävlande gör upp i sex grenar mitt under Kirunafestivalen.

Bland dessa finns Sveriges sjunde starkaste man, Joel Söderberg, som bor i Kiruna. Idag berättar han om tävlingen, träningen och sina långa bilresor.