Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 29, 2021

Sophia Waldemarson är regerande världsmästarinna i bänkpress och en av de bästa styrkelyfterskorna i världen. Mitt i den karriären och en satsning med sin sambo i gymvärlden så har de bestämt sig för att skaffa barn.

Sophia är mitt i en blommande graviditet, i vårt samtal berättar hon om allt. vi tar upp...


Jul 22, 2021

Hundra avsnitt har spelats in av podcasten Tyngre Kraftsport. Det firar värden Josef Eriksson med sin vän och träningskamrat Johan Prieduls. Johan har tävlat i styrkelyft i 20 år och upplevt mycket både i och utanför sporten.

Avsnittet spelas in i Hallsbergs Atletklubb där de båda tränar och arbetar i...


Jul 15, 2021

Det sista avsnittet innan den stora hundringen är tillsammans med tvåhundrakilosböjaren Viktor Söder. Det här avsnittet tar lite form efter sig själv under tiden som det pågår.

Mitt i allt ställs värden Josef Eriksson mot väggen då Viktor vill ta reda på hur mycket Josef EGENTLIGEN kan om styrkelyft. Detta...


Jul 8, 2021

Crossfit har länge, så gott som hela tiden, haft en messtämpel inom styrketräningsvärlden. Det har förlöjligats och setts som något trams man håller på med när man inte vill träna på riktigt. För dem som tittat närmare så vet man att så är inte riktigt fallet. Tyngdlyftningsmomenten är en stomme inom...


Jul 1, 2021

Världens Starkaste Man genomfördes nyligen och vi fick en ny herre på täppan, Tom Stoltman. Idag går Josef Eriksson tillsammans med Marcus Yngvesson och Anders Kylander genom tävlingen. Fokuset ligger på kvalgrupp två, där Sveriges Johnny Hansson deltog.

Sedan tar vi oss igenom finalen gren för gren och...