Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 26, 2023

Den 1–3 december är det dags för Fitnessfestivalen. Då samlas allt kring att lyfta en vikt under samma tak i Älvsjö på Stockholmsmässan. Det kommer vara tävlingar och aktiviteter i alla former och legender inom just träningsvärlden kommer infinna sig.

Då inte minst Hafþór Júlíus Björnsson, känd som...


Oct 19, 2023

Marcus Yngvesson, Sveriges Starkaste Man 2021, är tillbaka på Sveriges Starkaste Man efter ett års uppehåll. I år kom han tvåa bakom den fenomenala Fredrik Johansson.

Idag pratar Marcus och Josef, som faktiskt också är Marcus tränare, om just träningen inför och SSM-tävlingen. Framförallt är det mycket...


Oct 12, 2023

IMORGON LÖRDAG DEN 14 OKTOBER ÄR DET SVERIGES STARKASTE MAN! Om du inte kan vara på plats kan du se det live på Tyngres Youtube-kanal.

Idag har vi med Sveriges Starkaste Man under 90 kg, Viktor Lingman, som säger vad han tror om finalen. Dessutom berättar han om sin nästa tävling, Static Monsters.

Tyngre...


Oct 5, 2023

Fredrik Johansson är en storfavorit inför årets Sveriges Starkaste Man. Han gör sin åttonde starkaste man och kommer in starkare än någonsin i kropp och knopp. Kommer han gå hela vägen i år och stå högst på pallen? Kom till Sveriges Starkaste Man 14 oktober och se!

Tyngre Kraftsport är en extra...