Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 30, 2023

Martin Lindby Åas är en styrkelyftshustler. Han har tränat på sedan januari 2015 då hans nyårslöfte ledde honom in i gymmet. Ganska snart insåg han att bara dra i grejer inte var så spännande utan ville bli stark.

Efter lite mer än ett år drog han 200 kg i marklyft och har nu lyckats dra 330 kg. Från att...


Nov 23, 2023

Robin Larsson tävlar för Borlänge AK och ska alldeles snart tävla på EM i styrkelyft. Efter en tid med lite krämpor och annat har han sytt ihop en bra träningsperiod och känner sig stark och självsäker inför EM. Hör om Robins träning och mål inför EM i dagens avsnitt.

Tyngre Kraftsport är en extra...


Nov 16, 2023

Då slår vi oss till ro ännu en gång med Josef Eriksson och Marcus "Buktryck" Yngvesson! Denna veckan pratar de om det senaste som hänt i strongmanvärlden. Vad som kommer att hända och deras kommande workshop i "funktionell" styrketräning.

Sedan svarar de GIVETVIS på frågorna kring film. Temat denna veckan blev...


Nov 9, 2023

Sveriges Starkaste Man, distriktsmästerskap i styrkelyft, utelivet och mind reset. Det är några av de ämnen som djupt berörs i dagens avsnitt tillsammans med Johan Prieduls, Robert Walter och Josef Eriksson.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress,...


Nov 2, 2023

Fia Reisek är världens bästa armbryterska. Nu senast var hon på World Combat Games där hon i stor stil vann både höger och vänster. Det var total dominans av tjejen som tävlar i -65 kg klassen mot damer som vägde upp till och med 80 kg.

Hör om Fias senaste samt kommande tävlingar, hennes...