Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 31, 2020

Dagens gäst är Rasmus Sarwien som tävlat i styrkelyft sen januari 2012. Rasmus är nära vän till värden Josef. Rasmus berättar om hur han började styrketräna, sedan hur han halkade in på styrkelyft och vad hans mål är nu.

Dessutom pratas det om tävlings- och träningsminnen från åren som varit och landar...


Dec 24, 2020

Fredrik Svensson är mer än välkänd bland Sveriges kraftsportare. Han är den som bänkpressat mest utrustat med sina 400,5 kg samt är innehavare av den tyngsta utrustade totalen på 1078 kg. Han har tävlat fram och tillbaka i strongman och styrkelyft senaste 20 åren. Många gånger båda samtidigt.

Idag är han...


Dec 17, 2020

Johnny Hansson vann för två månader sen Sveriges Starkaste Man. Sedan dess har han tagit det lugnt och kastat sig in i lite olika "gymutmaningar" som han filmar och lägger upp på Youtube.

Han berättar om dessa men också om att han just blivit uttagen till Europas Starkaste Man. Kan Johnny bli andra svensk att...


Dec 10, 2020

Freddi Smulter är en flerfaldig världsmästare i bänkpress som tackade för sig i sporten efter att dominerat bänkpress scenen ett decennium. Efter det skalade han av cirka 20 kg kroppsmassa och motionerade bänkpress.

Nu tränar han för nöjes skull, vilket för honom innebär reps på 250 kg bänkpress och slå...


Dec 3, 2020

Marcela Sandvik är från Slovakien där hon spelade handboll för att sedan börja med styrkelyft. Hon började tävla 1999 och flyttade sen till Åland i mitten av 2000-talet efter att ha träffat sin nuvarande man Kenta Sandvik.

Marcela har tävlat internationellt sen 2004 och stått högst på pallen vid både EM...