Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 28, 2024

Emil Johansson från UMEÅ POWER satsar hårt på styrkelyft. Vid SM förra helgen kom han tvåa på SM bakom Emil Norling med en total på 815 kg. Han är fortfarande junior och satsar hårt mot framtiden. Hör om hur Emil kom in i sporten och hans planer i dagens avsnitt.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast,...


Mar 21, 2024

Kjell Egil Bakkelund är en norsk styrkelyftare som senaste decenniet dominerat styrkelyft i alla former. Efter att som junior vunnit EM och VM gick han in i senioråldern och började även där vinna det som vinnas kunde. När han vunnit EM och VM i klass 83 kg gick han ner till klass 74 kg och gjorde det samma...


Mar 14, 2024

Efter ett error i det ordinarie planerade avsnittet blev det ett inhoppsavsnitt. Avsnittet spelades in tillsammans med de tidigare gästerna Robert Walter och Johan Prieduls, Josef Erikssons båda hantlangare. Det diskuteras tävlingar, träning, film, lag-sm och Super Smash Bros.

Tyngre Kraftsport är en extra...


Mar 7, 2024

Arnold Strongman Classic är avgjort och Mitchell Hooper försvarar sin titel samt att damerna för en ny segrare, Angelica Jardine. Josef och Marcus "Buktryck" Yngvesson säger sitt om tävlingen.

Därefter rinner de över i ett djupt och detaljerat filmsnack i huruvida Dune är bra filmer, eller överskattade?

Tyngre...