Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 29, 2023

Jack Söderberg har legat på en hög internationell nivå några år nu i 83 kg klassen. Trots mycket skador och kompromissande i sin styrketräning har han lyckats vara Sveriges främsta i 83:an.

Nu vid VM visade han vad han kan göra om han får träna hel. Ett nytt svenskt rekord, med mer att ge var det han visade...


Jun 22, 2023

Sveriges sjätte världsmästare i klassisk styrkelyft heter Calle Johansson! Vid VM i Malta kom han in i superform och klarade alla sina lyft. Inför sista marklyftet krävdes världsrekord med flera kilon. Calle drar och Calle segrar. Idag får vi höra om tiden inför och under VM samt framtida planer.

  • 00:02:00 –...


Jun 15, 2023

VM i Styrkelyft är i full gång! En av de färdigtävlade är Alexander Eriksson som i tisdags satte nytt PB i totalen. Vi snackar med Alex om hans tävling och vägen dit. Samtidigt om Calle Johanssons fantastiska prestation att vinna VM i klass 74 kg!

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig...


Jun 8, 2023

Johan Prieduls tillbaka ännu en gång i podden. I avsnitt 100 berättade han om hur han kom in i lyftningen och hur hans liv formades där efter. I dagens avsnitt får vi en statusuppdatering om hans liv.

Utöver det får vi också höra om hans förflutna. En mellanperiod i sitt liv där han testade på och brukade...


Jun 1, 2023

Niklas Lindroth gästade Tyngre Kraftsport tidigare i avsnitt 164. Där fick vi lära känna honom lite och se vad han sysslar med. Nu har han precis varit i Norge där han tävlat i strongman och kvalificerat sig för "VM". Han tävlade i -80 kg klassen där han vann och fick därmed sin plats säkrad.

Hör om...