Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 13, 2024

Första kvalet till årets Sveriges Starkaste Man är två veckor bort. Det hålls i Kiruna där de tävlande gör upp i sex grenar mitt under Kirunafestivalen.

Bland dessa finns Sveriges sjunde starkaste man, Joel Söderberg, som bor i Kiruna. Idag berättar han om tävlingen, träningen och sina långa bilresor.


Jun 6, 2024

VM i styrkelyft står runt hörnet! Sverige skickar sex lyftare till Litauen, fyra herrar och två damer. Idag går Josef och Jimmy Karlsson igenom varje klass med svenskar och hur de tror det kan se ut för dem på VM.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress,...


May 23, 2024

Att lyfta skrot blir vanligare och att mäta sig i det likaså. Likt löparvågen på 70-talet så har det blivit en stor motionärsvåg inom skivstångslyftning det senaste decenniet.

Liksom i löpning nöjer sig allt fler inte med att bara göra det i sin ensamhet till vardags utan vill mäta sig i det. I...


May 16, 2024

Axel Isberg gjorde sin andra utrustade styrkelyftstävling på junior-EM – och vann! Axel har tidigare visat på sin väldiga kapacitet inom klassisk lyftning, men hoppade in på utrustade EM efter att han blev uttagen.

Hör om hur tankarna och träningen inför tävlingen gick när 20-åringen slog svenskt...


May 9, 2024

Världens Starkaste Man 2024 är klart och vi har en ny vinnare. Tom Stoltman åter tar titlen och vinner där med sitt tredje världens starkaste man. Hör Josef och Marcus "Buktryck" Yngvesson berätta hur det gick till i dagens avsnitt.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken...