Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 29, 2024

20-åriga Emelie Ohlin från Umeå började med lyftning 2021 efter sysslat med simning. Hon har nu kört på för fullt och står nu inför flera SM.

Vid senior-SM i styrkelyft under SM-veckan i Luleå är hon topprankad i 57 kg klassen. Men innan det ska hon tävla på bänkpress-SM för juniorer klassiskt likväl som...


Feb 22, 2024

Årets tyngsta tävling står runt hörnet. Arnold Strongman Classic har i år vad man pratar om som det tuffaste startfältet någon tävling någon haft.

Av de 10 startande är hela fem stycken män som hållit titeln Världens Starkaste Man. Tre tidigare har vunnit just Arnolds. Utöver allt detta ser vi comebacken...


Feb 15, 2024

Idag pratar Josef Eriksson och Jimmy Karlsson om Sheffield 2024. Vad hände och hur sjukt var allt?

Vi pratar om damerna och herrarna, då inte minst Agata Sitko på damsidan. Vi lägger extra fokus på våra svenskar Gustav Hedlund och Calle Johansson.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig...


Feb 8, 2024

Idag blir det skrotlyftningssnack med ingen mindre än Daniel Richter från Styrkelabbet/Strengthlog. Josef och Daniel tjatar på vitt och brett både det ena, men framförallt det andra vad gäller styrketräning.

De yttrar sig fritt i sina mål och ambitioner samtidigt som de brasklappar sig fram i konversationen. Ett...


Feb 1, 2024

Duracellkaninen Louise Cederblad tävlar aktivt inom crossfit och funktionell fitness. Utöver det driver hon sin egen verksamhet som fysioterapeut och personlig tränare.

Hon satsar för full maskin på tävlandet samtidigt som hon gasar på i vardagen. Idag berättar hon lite om vem hon är, var hon kommer från och...