Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 25, 2024

Då står världens starkaste man runt hörnet. Josef och Marcus "Buktryck" Yngvesson berättar lite runt och om, inför tävlingen. Sedan river de igenom alla deltagare och grenar. Därefter tar de gren för gren i finalen och för att försöka förutse en vinnare!

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast,...


Apr 18, 2024

Då är Europas Starkaste Man över och Luke Stoltman återtar titeln! Josef och Marcus "Buktryck" Yngvesson pratar idag om tävlingen, grenarna och hur de tycker saker var och inte var.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd...


Apr 11, 2024

Joen Vikingsson Sjöblom är det bästa inom svensk tyngdlyftning på år och dagar. Den unga 20-åringen stötte så sent som förra helgen 200 kg. Det gör honom till en av få inom svensk historia att skicka 200 kg över huvudet.

Idag får vi höra vem han är, hur han började med tyngdlyftning och vad har han har...


Apr 4, 2024

Europas Starkaste Man står runt hörnet och vi har en svensk på plats! Sveriges Starkaste Man Fredrik Johansson ska ställas mot Europas starkaste den 13 april. Idag går Josef och Marcus "Buktryck" Yngvesson igenom startfältet och grenarna.

Du kan streama tävlingen här: officialstrongman.com/live

Tyngre Kraftsport...