Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 8, 2022

Nyligen hemkommen från EM i styrkelyft ringer vi upp henne, Anna-Lena Bellqvist. Anna-Lena började med styrkelyft relativt sent och har sedan i fjol varit med i landslaget. Styrkelyft är en sport nu där de unga regerar och elitsatsar hårt! Anna-Lena skiljer sig lite från de flesta andra där.

Han satsar allt hon kan efter sin förmåga, men har mycket att i livet att hålla ihop. Med två barn, en man i militären, ett hus, plugg och skiftjobb som distriktssköterska finns mycket att se till. Anna-Lena berättar hur hon tänker och ser på saker för att få det att fungera. Vad hon tycker är viktigast att prioritera och vad är mindre viktigt.

  • 00:03:18 – Anna-Lena in
  • 00:59:08 – Anna-Lena ut

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.