Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 23, 2020

Idag sitter jag ner över borden med vinnaren av Distansmästerskapen -93kg, Jimmy Karlsson. Jimmy drog till med PB i alla lyft som gav honom en total över 800 kg och en Wilks-total på över 500. Helt klart respektabla vikter även internationellt, på att inte tala om hans marklyft på 342,5 kg!

Det här är avsnitt ett av två med Jimmy, detta avsnittet är lite "bredare" där vi tar oss ut och över sargen i samtalsämnena. Mycket av detta kommer sig nog för att det spelades in sent på dagen med tillhörande dryck av den alkoholhaltiga varianten. Några saker vi berör är hans bakgrund i sporten, och var han är nu och var han vill. I del två kommer vi mer gå in på själva träningen. Hur han tränar och hur han tänker träna fram över.

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.